01.

CONCEPTING 0%

Een belangrijk deel van onze aanpak is de voorbereiding. Wij willen van tevoren veel weten: op wie richt uw organisatie zich en welke doelstellingen wilt u bereiken in termen van kennis, houding en gedrag. Op basis hiervan ontwikkelen wij een audiovisueel concept dat past bij de doelgroep en doelstellingen realiseert. Wij presenteren dit concept met een transparante kostenbegroting. Doordat wij alles zelf produceren, zijn onze prijzen scherp en is de uitvoerbaarheid optimaal.

02.

VIDEOPRODUCTIE 0%

Het concept vertalen wij vervolgens in een script. Na je goedkeuring vinden de opnames plaats. Onze crew heeft ervaring met de meest uiteenlopende situaties en werkt professioneel, discreet en met respect. Snel na de opnamen ontvangt u een preview van de eerste montage. Op basis van uw feedback voeren we aanpassingen door. Het eindresultaat moet uw verwachtingen overtreffen…

03.

VIDEOMARKETING 0%

In onze totaalaanpak nemen we ook de distributie mee en dit maakt reeds onderdeel uit van de conceptfase. Wij hebben alle technische kennis in huis om het eindproduct geschikt te maken voor alle toepassingen. Of het product online wordt verspreid, via een mobiel platform of tijdens een fysieke presentatie: wij kunnen het produceren en stemmen een en ander af met uw webbouwer of presentatiepartner.

Testimonials

“Professioneel team met een goede dosis ervaring en creativiteit!”

“Eindresultaat overtrof onze verwachtingen”

53

Klanten

658

Projecten

1

Team

53

Blije klanten