Je bedrijf zichtbaar op het internet

met Google Streetview Trusted


Waar Google Street View Trusted nog niet bij iedereen bekend is. Heeft u vast wel eens gebruik gemaakt van het bekendere Google Street View, het digitale 360 graden stedenboek van Google. Misschien om eens te kijken hoe de straat waar dat leuke huis te koop staat er uitziet. Of wat de ligging is van het hotel of de camping op uw vakantiebestemming. Dan wel om te kijken in welk pand uw nieuwe klant of leverancier nou precies zit. Tot voor kort bleef het daarbij beperkt tot buiten rondkijken. Echter Google laat u en dus ook uw klanten nu ook binnen kijken! Met Google Street View Trusted gunt u ze een kijkje in uw zaak en zo komt u goed in beeld bij uw toekomstige klant of gast.


Wat?

Google Street View Trusted bied je de mogelijkheid om, met gebruikmaking van dezelfde techniek als bij Streetview, je klanten door middel van een virtuele tour kennis te laten maken met je bedrijf. Via deze manier kunnen ze als het ware door je zaak rondwandelen. Letterlijk rondkijken en zich een beeld vormen van je assortiment. De sfeer in je zaak op doen door bijvoorbeeld de unieke kenmerken van je inrichting te zien. Op deze manier zijn de klanten al vertrouwd met je bedrijf, nog voor ze binnen zijn geweest. Een unieke manier om je klanten bij voorbaat aan je te binden. Google Street View Trusted is volledig geïntegreerd met Google Search, Google Maps en Google Plus. Zodat u ook via deze kanalen uw klanten of gasten bereikt en ze misschien wel alvast een 360 graden kijkje in de keuken gunt.


Waarom?

Daar ongeveer 93% van de mensen zijn online zoektocht naar informatie binnen Google begint is het voor bedrijven van belang om goed gevonden te worden binnen de zoekresultaten van Google. De Google Street View Trusted beelden zijn een mooie manier om ten eerste meer op te vallen in de resultaten van Google, daar deze ook worden weergegeven in de zoekresultaten en daarnaast versterk je je presence in Google. Je zoekmachine optimalisatie kan je met Google Streetview Trusted een mooie boost geven.


Lokaal is steeds relevanter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Iure pariatur ex rerum laudantium accusamus ab ut quidem ducimus veniam eveniet, voluptate.

Stap

01

Locatie inventariseren

Om een goed beeld te krijgen van de locatie en de mogelijkheden te bespreken komen wij graag een keer langs.

Stap

02

Afspraak plannen

Google Streetview Trusted werkt het beste als je pand er tip top in orde uitziet. Daarom is het belangrijk om een afspraak te plannen waardoor dit het geval is.

Stap

03

Fotografiesessie

wij komen langs met een Google Trusted fotograaf om de benodigde foto's te maken en houden daarbij rekening met uw wensen.

Stap

04

Monteren

We starten met het monteren van de foto's en het koppelen van de tour aan Google. In 90% van de gevallen gebeurd dit binnen 2 dagen!

Een aantal Google Streetview Trusted voorbeelden


Vraag een vrijblijvende offerte aan

Google Streetview Trusted is een dienst die wij leveren die aangepast wordt per bedrijf. Ieder bedrijf is anders en heeft een ander gebouw. Op basis van de grootte van je pand maken wij een berekening. Benieuwd naar een berekening voor je pand?

Laten we samenwerken!

We proberen je op deze pagina zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden van het maken van een video bij PRSS. Het kan natuurlijk zijn dat je dingen mist of nog meer informatie wil ontvangen. Wij helpen je graag en reageren altijd binnen 8 (!) uur op je berichtje.

Dus heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.