Videomarketing


We speak your language.

Pixel Perfect


Een video laten maken is één. Maar het is verstandig een goed plan te maken hoe de video wordt ingezet en zo het maximale rendement te behalen uit je videomarketing inspanningen en investeringen. Uiteraard kunnen wij hierbij helpen. Een belangrijk onderdeel bijvoorbeeld is om te bepalen hoe de hosting, CTA en distributie van de online video georganiseerd gaat worden.


Call To Action

Een call to action helpt je bij het overhalen van je kijker om een bepaalde actie te ondernemen die jij wilt. Dit kunnen we ook gebruiken bij video. Tijdens, voor en na.


Distribueren

Video's kunnen op veel verschillende plekken worden neergezet. Ieder met zijn eigen voor en nadelen. De drie grootste zijn YouTube, Vimeo en je eigen website. Wij kennen de voor en nadelen van de verschillende platformen en helpen je erbij.


Adverteren

Ook met video heb je de mogelijkheid om te adverteren. Direct op je eigen klanten of op basis van interesses. Er zijn veel verschillende mogelijkheden.

Optie

01

Video zoekmachine optimalisatie (VSEO)

Video SEO is het optimaliseren van video’s en de omgeving waarin video’s staan, om te zorgen dat een website of video beter gaat scoren in de zoekresultaten van Google of in de zoekresultaten van YouTube. Video SEO is een onderdeel van zoekmachine optimalisatie (SEO).

Optie

02

Video conversie optimalisatie

Een video bevat veel informatie. Maar hoe zet je die informatie over na een daadwerkelijk conversie. Bij PRSS hebben we verschillende soorten tactieken om je klanten te bereiken en te overtuigen.

Optie

03

Strategie & concepting

Een losstaande video kan zijn impact hebben. Maar om echt kenbaar te worden met video is het van belang om een strategie of concept om het geheel heen te bouwen. PRSS Films helpt je bij het maken van een strategie die we voor lange termijn kunnen gebruiken.

Optie

04

Video analyse

Een video vermarkten en maken is leuk, maar wat zijn nu de uiteindelijke resultaten en wat voor mogelijkheden hebben we in de toekomst om onze video's nog beter te maken. Wij helpen je erbij.