24/7 zijn wij bezig met

Videoproductie


PRSS Films ademt video. Wij zijn het liefst 24/7 druk bezig met het maken van video. We houden van uitdagingen waarin we samen met de klant het beste resultaat behalen om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de bedrijfsdoelstellingen.


Concepting

Na een brainstorm/kennismakingssessie met de klant gaan wij aan de slag en laten we onze creatievelingen los op alle informatie die we hebben ontvangen. Op basis van het denkwerk creëren we een vier pagina document waarin we op een simpele en overzichtelijke wijze de verschillende invalshoeken tonen. Vanuit daar gaan we weer verder!


Productie

Nadat de keuze is gevallen op een concept starten we met de productiefase. Dit is een fase waarin we voorbereidingen treffen, het concept verder uitwerken en alles filmen wat we nodig hebben om een doeltreffende video te maken.


Monteren

Na het filmen duiken we in onze montageruimte om de video naar wens te monteren. Hierbij houden we rekening met jullie wensen en kijken we goed naar wat goed converteert en wat niet converteert.

Optie

01

Evenementen

Met een videoregistratie van je evenement maak je indruk op bezoekers. Een video kan precies laten zien wat jouw evenement te bieden heeft, hoe de sfeer is en wat voor mensen erop af komen.

Optie

02

Vastgoed

Als vastgoedeigenaar ontkomt u er bijna niet meer aan om uw vastgoed optimaal te presenteren. Waar professionele foto’s, plattegronden en 360-graden foto’s een jaar geleden nog voldoende waren, doe je nu zonder vastgoedvideo niet eens meer mee.

Item No.

03

Case study

Wie kan er nu beter iets over je bedrijf zeggen dan je klanten. Juist, niemand! Maak daarom gebruik van een klantvideo. Waarin de klant voor jou het woord doet.

Optie

04

Recruitment

Ben je opzoek naar nieuw talent en wil je in de recruitment je concurrentie voorblijven? Dan is een recruitmentvideo het middel om te laten zien dat je een vernieuwend en aantrekkelijk bedrijf bent voor nieuw talent.

PRSS_2016_FULL ORANGE

Laten we samenwerken!

We proberen je op deze pagina zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden van het maken van een video bij PRSS. Het kan natuurlijk zijn dat je dingen mist of nog meer informatie wil ontvangen. Wij helpen je graag en reageren altijd binnen 8 (!) uur op je berichtje.

Dus heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.